Thursday, 1 November 2012

My 24th Birthday

Assalamualaikum

Hehe tengok title pun dah tahu nak cerita pasal apa kan? Baru lah ni nak update dekat blog. Nak share pasal birthday aku yang ke 24 tahun. Pantas betul masa berlalu. Tapi nasib baik awet muda. agagaga ;P 

 Pukul 12 tepat aku dikejutkan oleh cousin aku supaya keluar untuk membantunya. Aku macam dah boleh agak dia nak buat something dekat aku. hahaha. Then, aku keluar dalam keadaan berjaga-jaga lepas tu ternampak seorang lelaki sedang sopan terduduk di atas kerusi sofa. Rupanya tunang tercinta dataaaang. Then, muncul pula sebiji cake yang telah siap di pasang lilin dengan api bernyala keluar dari bilik cousin aku. Ok fine. Ada surprise rupanya. ngehngeh. naahhh !!

A pretty cake and it's so sweet. (^_^)
Terus potong cake dan makan bersama-sama. Lepas makan, Faris ambil satu paper bag yang comel atas kerusi then bagi dekat aku. yeay ! dapat present *lompat-lompat*

Yup, unexpected gift from him. Thank you sayang. It's so meant to me. (^_^)

Esok pagi pergi kerja, celebrate dengan office-mates pula. Makan marrybrown secara berjemaah. Thanks alot guys ! XD

And also a cute cake from them !

Malam pula ada orang nak belanja aku dinner. hoyeah ! XD
 Thanks mucuk ! XD

Birthday girl yang cun ! *sila muntah sekarang* ;P

Omnomnom

Happy Birthday to me ! babai







3 comments:

Lynn Hamzah said...

seronok ek dapat celebrate banyak kali...syok...

Wawa said...

hehe syiok kak lynn. XD

Niena Nyut Nyut said...

wah . .untg lah . . . :D