Wednesday, 15 August 2012

Shopping Raya at KL Yang Sesak

Assalamualaikum

Bulan puasa ni tak sah kalau tak shopping untuk persiapan raya kan. Ada yang sanggup cari barang-barang kelengkapan jauh-jauh lagi. Normally, aku dan family akan shopping di KL or Melaka. Itu je tempat yang paling dekat dan banyak sale ! Tapi yang penatnya nak bertemu dengan kesesakan lalu lintas. pehh memang tak tahan lah. berjam-jam dalam kereta. Redha jelah. Satu hari berjalan. Dari pagi sampai malam. Lepas subuh je dah gerak. Kami pergi dua kereta. Faris pun ikut sama. ! =D

Sebelum gerak ambil gambar mak dulu. Anteknyeee. Hee

Kereta didepan ayah yang drive. Kereta aku naik, Faris yang drive.

Nampak sangat muka boring dalam kereta just because of jammed !! Stress ok.

Lepas parking kena take a picture of this. Nanti tak ingat park dekat mana. haha

Masa jalan-jalan boleh terserempak dengan classmate masa study Dip dulu. Keciknya Malaysia. hehe

Tengah tunggu lift pun sempat lagi. =P

Mid Valley ! Here we go !

Nampak tak muka penat? huhu

Sempat take a picture of this je. huhu

Nampak tak nampak tak ?? -__-'

Setelah lama berjalan, tak larat terus tukar pakai selipar je. huhu

Tengah jalan-jalan boleh pulak terserempak dengan ni kan. Menguji keimanan ye.

On the way balik ! =D

Thanks sayang for everything ! =D

Btw, thanks to my dad sebab belanja we all, your pretty daughters ! ehehe. Ni jelah last wa dapat duit ayah. Next year dah ada hubby yang tanggung =') InsyaAllah. 














2 comments:

Nor Aini said...

tuh hidayati kawan kiter ^_^

Wawa - Bunga September said...

yeke anie? dak Segamat ke? hee