Friday, 22 June 2012

My Favorite Chicken Chop

Assalamualaikum..

harini takde nak cerita apa-apa pun. just nak share rasa gembira ni sebab malam tadi teringin nak makan chicken chop dekat Hutan Bandar dengan mr.fiance. tapi dia balik kerja malam pulak. fikir-fikir kesian pula dia nanti dah sampai rumah takkan nak keluar balik kan. kalau Hutan Bandar tu sekangkang kera je takpe. ni nak kena ke bandar balik. then aku cakap dengan dia, tak payah lah. pukul 10pm macam tu ada dengar suara dia panggil dekat luar pintu. sekali dia tapaukan chicken chop laaa. lahai sweet rasanya. hihik. naaahhhh. first time beli yang tapau punya. nice packing. =D. tq sayang Mohd. Faris. penat-penat pun sanggup pergi belikan. hee. lebiu so much ! ^_^

sedap gila tak terhingga. sampai menjilat jariiiiiii.. =d. hihik kbai.

2 comments:

S.U.R.I.A. said...

tlg lah jgn post gmbr mknn....i lafar okessss

Bunga September said...

oppss sorry2. i kenyang nih. ekekeke =p