Wednesday, 20 June 2012

Zoo Lagi ! Zoo Melaka with them !

Assalamualaikum.

korang mesti cakap aku ni hantu zoo ek? sebab haritu dah buat entri Zoo Johor. kali ni Zoo Melaka pulak. haha. tapi kali ni bukan aku yang plan. kali ni pergi dengan family mr.fiance. dah lama dah kitorang pergi, bulan lepas. baru skang nak update. haha. kebetulan kami nak balik dari Kajang ke Pontian, so kitorang singgah lah zoo. adik kecik mr.fiance yang beriya-iya nak pergi. nak tengok gajah katanyaa. hehe.. biasa lah budak-budak memang suke tengok haiwan comel-comel. eh kita pun suka laaa. hihihi. jom tengok gambar comel-comel =D

mula-mula mestilah gambar dia. -_-. kali ni tak boleh pakai heels. kejap lagi melecet. =p

siap bawak bekal lagi tahu. kau hade? =p

mastura dan siti (aweks cun) ;D

oh dia ni memang selalu pergi gim. kakakakakah =p

aku selalu dikaitkan dengan haiwan ni -_-

erkk excited betul. -_-

dah tua dah tak larat. -_-

berehat sebentar bersama....... ice cream ! hihi

yang ditunggu-tunggu. tapi takde elephant show pulak masa ni. =(

gambar kami  pulaaaa. ^_^

kenapa macam tombam je aku. uh -_-

Otw balik singgah lunch dekat R&R. thanks ayah belanja ! =D

Have fun sangat dengan mereka. ;D


6 comments:

Nor Aini said...

Comelnyeeeeeeee gajah tuh ? hihihi
Wawa, chanteknyeeeeee kulit wawa. Ta kusam

miss shera said...

Me love zoos as well!!!!
Tengah tunggu nak g zoo taiping lak.

Bunga September said...

comel kan gajah tu anie.
hehe.. alaa kita dah pakai foundation mmg la
tak kusam. haritu kita jumpa, kulit wawa
kusam eh? hihi

Bunga September said...

ok baru tahu taiping ada zoo. -_- kesian kan.
hahaha. jangan lupa update blog =D

Nor Aini said...

haiwan yg g gym tuh pon macho sebab badan die ketak2. kau hade ? :P
ohh mestila jumpe arituh shining je muke. licin jugak. jom tuka kulit. hihi

Bunga September said...

haha. a'ah kan ketak2. mula2 tengok tanjat gugurl tau. haha
haritu shining je tp tak bersih. skang mmg tgh repair muka.
sbb na taweennn. jerawat suka sangat kat muka wawa nih tau. aptb. huhu
kalau boleh tuko kulit mmg nak sbb kulit anie bersih je. hihi ;)