Wednesday, 28 November 2012

Chamek Kopitiam

Assalamualaikum.

Siapa suka makan char kuey teow angkat tangann !! :D hihi kali ni aku nak share satu tempat yang menghidaangkan char kuey teow yang rasa dia memang not bad. Ramai juga kawan-kawan yang pernah makan dekat sini. Nama kedai dia Chamek Kopitiam. Nama pun kopitiam so mestilah berunsurkan kopi kan. Tapi aku tanak cerita pasal kopi, tapi nak cerita pasal char kuey teow.  Di petang hari selepas pulang dari kerja dan keadaan adalah sangat sejuk oleh kerana hujan yang turun. Kalau dah hujan mestilah perut tu bunyi krek krok krek krok kan. kihkih. hah Chamek Kopitiam ni ada dekat Bandar Baru Uda, Danga Bay, Pasir Gudang pun ada. Tapi kitorang pergi dekat BBU. Jom ! 

Dah sampai. nilah tempatnya. 

Account Exec vs Account Asst. ihihi

 Dua orang budak comel. Miza dan kak nor. ^_^



 Yeay ! order dah sampai. omnomnom. Aku order char kuey teow kerang dan kak nor order char kuey teow special (udang + kerang). Marvelous !

Kena pulak dengan teh o panas hujan-hujan macam ni memang awesome lah kan ! hihi

Miza order roti bakar kahwin.

After. kihkih =9

Senyuman kekenyangan. Alhamdulillah. ^_^

Harus cuba char kuey teow ni ok ! ;D daa



4 comments:

Lynn Hamzah said...

Chamek Kopitiam nie memang top...

Wawa said...

hehehe. baru nak merasa ni.

Nn said...

hitam betul char ketiau tu. basah2 ketiau ni nampak sedap.
kat area mane ni?

p/s: mcmne nk buat gambar nak glowing2 mcmni? cantik.

Wawa said...

Dekat BBU, JB. Owh gambar tu pakai android biasa. =)