Monday, 18 June 2012

Madagascar3 - Europe's Most Wanted, menceriakan!

Assalamualaikum..

Rabu malam haritu mr. fiance ajak pergi tengok movie. tetiba je dia nak belanja. nak menceriakan sedikit hubungan ni katanya. maklumlah, kitorang tengah planning untuk wedding preparation nanti. so, agak stress sedikit. lagi pun kitorang dah lama tak hang out sesama, jalan-jalan, chill kan..thank u sayang! =D kitorang tengok movie Madagascar3. 

kitorang tengok dekat U Mall, Taman Universiti je tapi dekat situ takde 3D. so kitorang tengok yang biasa punya je. best sangat Madagascar3 sebab cerita ni kelakar. so kita boleh lah mereleasekan stress dekat dalam kepala ni kan. hehehe. siapa yang melum tengok, wajib tengok ok!

background voice : 

Alex = Ben Stiller

Marty = Chris Rock


Melman = David Schwimmer


Gloria = Jada Pinkett Smith





kalau nak tengok trailer dia, click --->  Trailer of Madagascar3 . thank you for reading. ;D


psst : aku bahagia. Alhamdulillah.. ;D


2 comments:

Nor Aini said...

yeah da tengok da. Best,kelakar. hee

Bunga September said...

kan kan kan. tengok ngan si dia letteww.. =p