Thursday, 7 June 2012

Awesome Wedding of Diana & Sahlan

Assalamualaikum


dah lama tak update blog ni, sampai tak tahu nak update cerita apa. fikir-fikir, aku buat jela entri bergambar. hehe. entri ni mengisahkan tentang ratu sehari. pengantin perempuan adalah sepupu kepada mr.fiance aku. aku pun menyebok pergi sana untuk 3 hari 2 malam. ni kira holiday juga lah ni sebab dah lama rasanya tak berholiday. wedding ni bertempat di Bandar Sri Putra, Kajang. jom tengok beberapa gambar yang nice! =D


peace mama! (my future mother-in-law) =p

pelamin nikah. cantik kan?


ok aku nak amek berkat jap. jangan maraaa =p

buat muka comel cepattt !!  (photographer said) hahak 


ni pelamin dekat luar untuk Reception. =D pink karerr.. 


yess!! she's the bride of the day! cantekkkkkk ^_^. ops dress made by Hatta Dolmat ok. kau hade? =p


pic dengan mama lagi... ^_^

dia datang. jeng3.. kih2


penat sangat.. walaupun tak buat pape. kakaka =p


haaaa kan? cantik kan cantik kan pengantin hari itu. hihihihi ^_^

1 big family !! (dengan family mr. fiance)


hadiah dari Faris & Wawa

wahhhhh 3 hari 2 malam ni memang meletihkan. tapi happy sangat dapat jumpa sanak saudara mr. fiance dan mengenali dorang dengan lebih dekat. dan juga dapat menjalinkan silaturrahim. hehe ^_^





2 comments:

Anonymous said...

Bju reception die mcm bju zahiril adzim ngn shera tu laa... :)

Bunga September said...

yup2. ^_^