Wednesday, 23 May 2012

Syaitan Bertopengkan Manusia ke Manusia bertopengkan Syaitan?

Assalamualaikum


Takdelah wordless Wednesday sangat kan. tapi wordless Monday lah kelmarin.. nak cerita kelmarin punya cerita la ni. hal ini berlaku di akaun muka buku. entah syaitan mana entah yang nak laga-lagakan dan rosakkan hubungan kami ni. kau ingat boleh? hanya ajal dan maut dapat memisahkan kami dengan takdir Allah S.W.T. Alhamdulillah kami tabah dan bersabar dengan dugaan ini. selepas kejadian, terus laju-laju aku search google pasal doa menghindari diri dari manusia yang keji dan dilindungi dari iblis dan syaitan. apa-apa yang terjadi pun, kita mesti mengharunginya dengan kuat. mental harus kena kuat. yeh chayok2! >_<

SAY NO TO DEVIL

3 comments:

Nor Aini said...

Yeke wawa ? Sian wawa. Apela ta baik meruntuhkan hubungan orang kan wawa ? Sabar tau wawa :)

Bunga September said...

a'ah anie. tapi tak dapat expect langsung sape syaitan tu. namanya 'katak puru'. huu mmg b'sabar ni. dan buat tak layan je.

Anonymous said...

testing