Saturday, 31 March 2012

Coldness Saturday

Assalamualaikum


Hah morning3x everybody. Harini Johor Bahru di landa hujan. daripada tidur tengah pagi buta tadi. uh tejukkknyeee.. >.<. sekarang dekat office, pakai air-cond pulak! ni dah tahap sejuk kakon nih. huuuu.. hanya mampu menggosok-gosok tangan dan pakai cardigan je. kalau tengah sejuk-sejuk ni, memang best lah kalau dapat tilam dan bantal. tapi masalahnya kena kerja kerja dan kerja half day. takpelah...demi sesuap nasi. kihkihkih :P

Harini nak balik hometown kat Batu Pahat, Johor. Hope tak lah hujan. takut lah drive dekat highway tu dalam hujan. wiper dah paling laju pun tak dapat nak menolong. huhu... ok bye.







psst : doakan perjalanan balik aku ke hometown selamat ye. ^_^

2 comments:

Nor Aini said...

wawa chanteknyer ! (n_n)

Bunga September said...

hehe tq anie. ^_^