Saturday, 4 February 2012

Dress

Assalamualaikum.


Lately banyak tengok page-page bridal dan butik-butik pengantin. kalau tak sebelum ni takde nak sibuk-sibuk tengok dan tak heran pun. dah nak tunang baru terhegeh-hegeh nak cari. hahaha. tapikan.. banyak nye lahai design yang cantik-cantik. rambang mata ok! huhu T_T . sekarang ni orang banyak pakai dress je. dah jarang pakai baju kebaya yang sarat dengan manik dan labuci tu.. tapi cantik je kalau still nak pakai patern macam itu. dekat sini aku nak share sikit design dan patern yang menarik perhatian aku. ^_^




























banyak lagi sebenarnya tapi tak nak letak banyak-banyak nanti cantik sangat pulak blog ini dihiasi dengan bdress-dress yang cantik. hihik. ;p. k balik ni nak kene survey lagi. Omg! hope sempat. En. Faris, awak peneman setia saya kan? hehehe ;p




3 comments:

S.U.R.I.A. said...

hohoh..
superb yer warna kuning tuuuu
:)))

Yana@Nana said...

wah cntik2 semua.. pling berkenan pic no 1 tu... meletop wawa.. mesti ko cntik harini... sorry tak dpt dtg...jgn lupa upload gmbr yg meletop2 tau heheheh

Bunga September said...

kak suria :hee sume cantik2 kan.
Dewi : heheh its ok. nnt aku upload pic k. ^_^