Monday, 9 January 2012

Risik

Assalamualaikum


Hye korang! ceh bajet ada orang bace blog kau je. haha. 


Harini nak share satu cerita tentang Aku dan Dia. ecececeh. Love story gitu.. Pejam celik pejam celik, hubungan kami dah berusia setahun lebih. dah boleh berjalan dan berlari dengan betul dah. agagaga.. ;p 
12 November 2010 adalah declare date kiteorang. Setelah setahun mengenali hati budi masing-masing. mestilah ada baik dan buruknya kan. Takde manusia yang perfect dalam dunia ni. Semua orang ada kelebihan dan kekurangan. betul tak? Ok lah tak nak lah cerita panjang-panjang sangat. Pada 13 November 2011 yang lepas, kami telah menamatkan zaman bujang kami. eh bukan bukan, menamatkan zaman couple2 kiteorang la.. Aku telah dirisik. So sekarang dah jadi risikan orang. Eh, nape lain macam je perkataan risikan tu ek. Ade orang guna tak perkataan tu. hahaha bedal jelah kan. Ok aku nak share beberapa photo mase majlis merisik tu. Jom..

malu-malu kucin.. hehe ;P


kene tiom. hehe ^_^

Selesai sudah majlis merisik. Before balik wajiblah bergambar. hihi 

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Amin~ ^_^

Psst : Doakan kami sampai ke jinjang pelamin ye. masheh.. hehe





6 comments:

miena said...

kite dah follow awakzss

selamat selamanya..sampai syurga...ahks :D

Bunga September said...

hehehe tq. amin. ^_^

Yana@Nana said...

salam wawa.. heheheh taniah sagt coz dh jd risikan org...
hope cpt2 lah yer x sabaq nak mkn nasi free hehhee..

Bunga September said...

heheeh thanks dewi. kawan bloging lak kite eh? hihihi.
hey makan nasi minyak lame lagi lorh. tunang pun belum. doakan kite orang tau. ^_^

Anonymous said...

hye wawa...^-* tahniah dah jd risikan org..xley nk noty2 lg dah..^_^ smoga kekal ke jinjang pelamin ye..jgn lupe jmput..

Bunga September said...

thanks Anonymous yang baik. ;)
insyaallah.