Thursday, 2 August 2012

Newborn baby!

Assalamualaikum..

Actually, dah lama nak share berita gembira ni. tapi tak terbuat. dan jangan tanya kenapa. ahaha. =P. Al-kisah, aku ni mempunyai 6 orang adik beradik.  aku anak yang kedua. akak aku dah kahwin bulan 5 tahun lepas. dah mengandung dan dah juga melahirkan baby boy yang comel. main purpose nak buat entri ni sebenarnya ialah nak bagi tahu yang aku SANGAT SANGAT SANGAT teruja sebab dah dapat nephew! yelahh.. anak buah yang pertama dalam family lah katakan. makcik-makcik dia excited mengalahkan papa and mummy dia. ehehe. so, nak introduce my cute nephew ! =D 

Name : Aqeel Nufael Bin Mohd. Akmal
Gender : Male
D.O.B : 8 June 2012
P.O.B : Hospital Serdang

Parents of Aqeel Nufael

Aqeel dah besar sikit daahhh. =D


eee gewam tak tengok die tenyuuuummmm >_<

 sekarang dah dekat 2 bulan. kejap je rasa. 

muka pun dah boleh jadi taiko ! ahaha 

Bulan Ramadhan ni Aqeel dah botakkan kepala. =D haha gewam!


Sekarang, Aqeel kena berkenalan dengan grandfather, grandmother & aunties dia yang cun melecun ni. Ni kira nama panggilan glamour lah. ehehe

Ayah            - Tok Ayah
Mak              - Nanny (ni memang glamour habis) kihkih
Najwa (aku) - TY WA (AUNTY WAWA) =p
NAzmiera     - TY RA (AUNTY MIERA)
Nathilia        - TY TY (AUNTY NETTY)
Fatihin         - TY TIN (AUNTY ATIN)
Natassha     - TY CHA (AUNTY ACHA)

No panggilan such as Makngah lah Mokde lah Makteh lah. Ahaha kelasss kau wawa! =p

ehehe. nama-nama ni di reka sebelum baby born melihat dunia. tapi tak tahu lah samada semua nama ni terlekat atau tidak. Tapi sekarang Aqeel belum boleh melihat dengan jelas lagi. So, Take time lah kan nak bermanja-manja dengan auntie dia. ^_^Tak sabar rasanya nak tunggu dia besar. Sekarang ni pun dah geram gila. Bila jumpa asek kene tioooommmm je ngan TY WA dia. ehehe =P

Thanks for reading. K bye ! ;D

2 comments:

ciksusu said...

comelnye!! mesti hensem besar nti ;)

Wawa - Bunga September said...

thank you cik susu ^_^