Thursday, 17 May 2012

Trouble May

Assalamualaikum..

Setelah sekian lama tak update blog sebab banyak sangat kerja. Harini banyak gak kerja tapi tak kira nak update blog gak. Sedar tak sedar sekejap je dah masuk bulan May.. eh dah pertengahan bulan May dah.  banyak betul peristiwa yang berlaku dalam bulan May ni. Especially, bab-bab pergaduhan dengan mr. fiance. ini lah agaknya orang kata dugaan selepas tunang.  apa-apa pun, kami mesti pandai menyelesaikan masalah walau lambat atau cepat sekali pun. walau apa pun jadi, kami mesti kuatkan ikatan ni.  aku terlalu sayangkan dia.  tapi kadang-kadang tak pandai nak membuktikan kasih sayang ni dekat dia.  hanya boleh bagi tahu melalui mulut je. tapi hati sentiasa ikhlas. hanya nak mr. fiance tahu, yang aku tak sanggup kehilangan dia.  hanya takdir Tuhan je yang boleh memisahkan kami.  =')


2 comments:

miena said...

biasalor daling..kakak dengan encek suami pun begitu jugak...tapi pas gaduh lagi best..lagi cyg menyanyang... :D

Bunga September said...

kan kak. tapi kita lepas gaduh tak boleh sayang menyayang sangat. bahaya! hihihi =P