Wednesday, 22 February 2012

12.02.12 My Engagement Day!

Assalamualaikum


hye kawan-kawan. emm dah lama jugak aku tak update blog ni. dah bersawang dah. taik cicak pun tidak ketinggalan melekat-lekat di dinding, semut-semut sudah berkeliaran dan tidak lupa juga kepada habuk-habuk yang berjaya memberi aku bersin for a thousand times pada hari ini T_T (apa-apa jek). ok fine this is true! sudah 3 hari aku menghidap penyakit selesema yang sudah lama tidak menjengukku. haaaaacchiiuumm! eh aku bukan nak chium korang ok jangan perasan. ;p ok sudah-sudah hentikan kemerepekan kau wahai wawa. 

ok post kali ini aku nak share tentang hari pertunangan aku & dia yang telah berlangsung pada hari ahad yang lepas, 12 Februari 2012 bersamaan short form nya 12.02.12. cantik kan date tu? bukan sengaja pun nak hambik date tu. spontan je. lagi pun aku bukan jenis 'obsessed' dekat tarikh-tarikh yang cantik ni. kita hanya merancang, hanya Tuhan yang menentukan (tetiba jek). hihi k aku nak share sikit gambar-gambar nyewww.. sharing is caring tak gitu?? so hope gambar-gambar ni dapat jugak lah menghiasi blog aku yang tak berapa nak cantik ni. hee

my siblings my sisters. dah ada sorang lelaki. lepas ni dah ada dua. insyaallah. hihik
hey kau tengok mana tu. camera sini lah!

dia tak pernah bagi bunga pun, ni sekali bagi, gedabak punya! hamboi?

Majlis berjalan dengan lancarnya. alhamdulillah. btw, terima kasih berbanyak-banyak nya kepada yang membantu especially my family, ayah yang sponsor catering, mak yang perah tenaga buat 100 biji blueberry muffin for door gift, my sisters also my brother in law yang tolong kemas dan bersihkan rumah. dan tidak lupa juga kepada semua yang hadir, uncles & aunties, cousins, bffs, friends, neighbors dan juga rombongan pihak lelaki yang rushing and sesat cari rumah aku. so appreciated! hehe.

Anyway, ada cerita sedih jugak masa majlis tu. ceritanya adalah, aku tak makan dari pagi sampai petang. sedih tak? ok sila nangis sekarang! T_T huhu

Korangggg!! doakan we all berdua sampai ke jinjang pelamin then ke anak cucu then ke akhir hayat k. terima kasih! :D InsyaAllah our Big Day will be held next year. ^_^

psst : kalau duit hantaran cepat, cepatlah langsungnya. kikikih ;p

4 comments:

Anonymous said...

knp date nye lain wawa

Bunga September said...

ye dah updated balik. hehe sorry.

Plankton Seksii said...

you chantik laaaa :D

Bunga September said...

thank you. plankton seksii.. ^_^